Канал 3

Лого на kanal 3Канал 3 Online

Канал 3 първата национална частна телевизия, която изпъчва по 24 часа в денонощието. Каналът е собственост на Елит Медиа България ООД. Канал 3 има разнообразна програмна схема. Излъчва спортни предавания, публицистика, директни включвания преди и след футболни, баскетболни и волейболни срещи, модни програми, конкурси за красота, шоу програми, светски новини и други.
Канал 3 стартира през 1993 година, като първоначално излъчва само в София и се разпространява по кабел. До 1998 г. името на телевизията е София Кабел. Каналът придобива изключителна популярност с директните си предавания от място на различни събития, като митинги, пресконференции, протести и т.н. Канал 3 е една от малкото медии, които представят нещата такива каквито са, полагат огромни усилия, за да се подчинят на правилото „Без цензура“. Канал 3 в момента е достъпен през всеки кабелен и сателитен оператор. Може да се гледа от цял свят през Интернет.
Някои от по-известните предавания на телевизията са следните: „Вън от рая“, „Жълтини“, „Властта на модата“, „1:1“ и други.

Гледай на живо Канал 3.Comments are closed.