TV+

Лого на tv+TV+ е политематичен сателитен канал, който е собственост на „БГ САТ АД“. Каналът стартира през 2005 година и първоначално се ползва като информационен канал на Булсатком. През октомври 2008 година каналът се обособява като политематичен. Каналът TV+ собственост на медийната група „БГ САТ АД“. Медийната група е и собственик на каналите Popcore TV, Film+ и Hobby TV.
Първата собствена продукция на TV+ е предаването „Свободна зона“ с автор и водещ Георги Коритаров. Предаването стартира на 10.03.2010 г. Известният водещ с предаването си привлича изключително голямо влияние и утвърждава позициите на TV+ като независима и различна телевизия. Каналът има 24-часова програмна схема. TV+ е насочена към семейната аудитория. Излъчва различни риалити формати, филми, сериали също и авторски продукции. Сутрешното предаване „ДЕНЯТ“ представя нови лица и се коментират актуалните теми от лайфстайла, изкуството и културата.
TV+ заедно с Film+ излъчват спортни събития като италианската Серия А, испанската Ла Лига, Националната хокейна лига, ATP World Masters, като част от най-гледаното Уимбълдън. Излъчва също и най-интересните мачове на българския национален отбор по футбол. Към края на 2010 година каналът започва да излъчва отново баскетболните срещи от NBA. TV+ от 2011 г. започва да излъчва футболните срещи от холандското първенство Ередивиси. През 2012 г. излъчва мачовете от Купата на България, а през есента на същата година излъчва футболните срещи на Българския футбол.
Каналът се разпространява само в сателитния оператор Булсатком.

Гледай на живо TV+Comments are closed.