TV7

Logo-TV7TV7 Online

TV7 телевизионен канал, който е собственост на Алегро Кепитъл. TV7 e четвъртият български национален канал, който се разпространява по кабелна мрежа и сателит. TV7 е главния канал на 7 Media Group, който е собственост и на новия новинарски канал News7 и любителят на малчуганите канал Super7. TV7 и Super7 променят логото и визията си през 2010 година. TV7 отново променя визията и логото си през месец март 2012 г. Към края на 2012 г. и двата канала са придобити от Алегро Кепитъл и пак променят логото и визията си.
През 2011 г. TV7 заедно с БНТ1 започва да излъчва българското първенство по футбол. През 2013 г. към тях се присъединява и News7. Заедно с ББТ през 2012 г. започва да излъчва мачовете от италианската Серия А. Същата година TV7 започва създаването на български сериали. Излъчват се програмите „Сутрешен блок“, „Кантора Митрани“. В началото на настоящата 2013 година TV7 обновява програмната си схема, като стартира много нови предавания, повечето от тях с лица работили до скоро в конкурентните канали на bTV и Нова телевизия. В ефир тръгват предаванията „Сблъсък“, „Терминал 7“ и популярното риалити предаване „Къртицата“ с водещите Иван и Андрей, които до скоро работиха в конкурентната Нова телевизия. Излъчва се и „Предаването“ на Мартин Карбовски. Тръгва и първият български исторически сериал „Дървото на живота“. Към края на 2013 г. се очаква да стартира още един български сериал.
Някои от излъчваните предавания са следните: „Неуловимите“, „Добро утро, България!“, „Баркод“, „Нещата от живота“, „Терминал 7“, „Какво ви забърка Лео“.

Гледай на живо TV7Comments are closed.